ATLAS Loģistikas Centrs

Starptautisks loģistikas centrs

"Atlas" darbības pamatā ir partnerība un lojalitāte mūsu vārdam, mūsu klientu intereses par mūsu prioritāti Nr.1. Jūsu reputācija un biznesa uzticamība uzņēmumam Atlas ir tikpat svarīga kā mūsu. Mēs sniedzam jaunāko informāciju, dalāmies ar "know how" un sniedzam savlaicīgus atjauninājumus par svarīgām nozares izmaiņām. Tādējādi piedāvājam labāku servisu un lielāku aprūpi nekā mūsu konkurenti. Šī pieeja ir atmaksājusies vairāk nekā 25 gadus.

Mūsu noliktavas

  • Muitas noliktava
  • Akcīzes preču noliktava
  • Tranzīts caur Latviju

Kravu Pārvadājumi

  • Konsolidētās kravas
  • Konteineru piegāde
  • Auto transports

Brokeru pakalpojumi

  • Eiropas Savienības muitas brokeri

Fiskālā aģentūra

  • Ekonomiskais operators un fiskālais pārstāvis

Dalība IFWLA

“Atlas” nodarbojas ar sabiedriskām aktivitātēm un piedalās lielākajās nozares organizācijās. “Atlas” prezidents Mihails Fridmans pārstāv Latviju Starptautiskajā noliktavu un loģistikas asociāciju federācijā IFWLA. Katru gadu federācija rīko noliktavu loģistikas nozares konvenciju dažādās pasaules valstīs un reģionos. Šis pasākums sniedz dalībniekiem unikālas iespējas izpētīt dažādus biznesa modeļus, piedzīvot kultūras norises vietas un attīstīt biznesa sakarus. 2006. gadā IFWLA ikgadējā kongresā Latvijai tika uzticēta žēlīgā saimnieka un konferences organizatora loma. “Atlas” prezidents Mihails Fridmans bija Starptautiskās federācijas prezidents un pārstāvēja Latvijas intereses konferencē.

Mūsu pieredze, jūsu ieguvums

“Atlas” ir viens no loģistikas un noliktavu biznesa pionieriem Baltijā ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi šajā jomā, joprojām ieņemot vadošos amatus nozarē. Radošums un loģika, precīzi inženiertehniskie aprēķini un tiekšanās pēc attīstības ir mūsu korporatīvās identitātes galvenās iezīmes.

Globālās tirdzniecības veicināšana ar fiskālās pārstāvniecības pakalpojumiem Latvijā

ATLAS ir Saimnieciskā operatora un Fiskālā pārstāvja statuss Latvijā. Šis statuss ļauj sniegt plašāku pakalpojumu klāstu gan ES rezidentu uzņēmumiem, gan ārpus ES rezidentiem, kas veic uzņēmējdarbību Latvijā. Fiskālā pārstāvība, kas pazīstama kā "nodokļu pārstāvniecība", ir svarīgs pakalpojums nerezidentu uzņēmumiem.

Jebkura ES reģistrēta vai nereģistrēta persona, veicot Latvijas Republikā ar darījumu nodokli apliekamās darbības (preču pirkšanas vai pārdošanas darījumus), nedrīkst reģistrēties Latvijas Republikā kā PVN maksātājs un izmantot savu fiskālo pārstāvi. , kurš pārstāvēs savas fiskālās intereses LR šādu operāciju laikā:

  • Preču izlaišana brīvam apgrozījumam ar tālāku preču piegādi galasaņēmējam citā Eiropas Savienības dalībvalstī;
  • Preču izlaišana brīvam apgrozījumam ar tālāku preču piegādi uz Latvijas iekšējo teritoriju;
  • Preču piegāde un pieņemšana Latvijas iekšējā teritorijā, ja šīs preces saņemtas tālākai izvešanai un novietotas noliktavā (tai skaitā muitas noliktavā vai akcīzes noliktavas preces),
  • Preču iegāde Eiropas Savienības teritorijā, ja šīs preces iegādātas ar mērķi tās izvest uz citām ārpus ES valstīm, preču izvietošana noliktavā (tai skaitā muitas noliktavā vai noliktavas akcīzes preces) un tās tālāku eksportu.

Latvija kā tranzīta ceļš

  • Valodas barjeru trūkums
  • Arodbiedrības neaptur ostas darbību Latvijā
  • Rīgas jūras līcis neaizsalst; klimatiskie apstākļi
  • Gaisa satiksme Latvijā ir attīstītākā Baltijā
  • Augsti attīstīta finanšu pakalpojumu nozare

Nodokļu pārstrukturēšana

Būtisks ietaupījums tiek panākts, novēršot nepieciešamību maksāt nodokļus par precēm, kas tiek glabātas “Atlas” noliktavās Rīgā. “Atlas” noliktavām ir muitas noliktavas statuss, kas nozīmē, ka preces uzglabājam pirms to izlaišanas brīvam apgrozījumam tirgū. Izmantojot mūsu noliktavas, jums nav jāiesaldē nauda, lai samaksātu nodokļus par visām jūsu precēm. Jūs varat muitot tikai tās preces, kuras ir paredzētas pārdošanai ne vēlāk kā 2-3 nedēļas pēc muitošanas.

Konsolidācija no visas pasaules

Mūsu noliktavas tiek izmantotas kā tranzīta preču pārkraušanas un konsolidācijas punkts no visas pasaules. Šis pakalpojums ir īpaši ērts, pateicoties mūsu loģistikas komandas darbam, kas veic visu ienākošo un izejošo sūtījumu organizēšanu no mūsu noliktavas. 

Mūsu Kontakti

Atlas Logistics Center

📍 Lubānas iela 76, Rīga, LV-1073, Latvija

☎️ +371 66939939

📥 atlas@warehouse.lv


Vari nosūtīt mums ziņu aizpildot šo formu







Visi Loģistikas Pakalpojumi Vienuviet

Mēs piedāvājam pielāgotus loģistikas risinājumus. Vienlīdz rūpīgi veidojam gan atsevišķas, unikālas piegādes, gan lielapjoma preču sūtījumus, kas sastāv no desmitiem vienību. Mūsu klientu vidū ir lielākie elektronikas un sporta preču mazumtirgotāji, modes zīmoli, alkohola izplatītāji un importētāji, mēbeļu mazumtirgotāji, automašīnu tirgotāji, kā arī rūpniecisko un energoiekārtu piegādātāji. Visi tiek nodrošināti ar ierakstu pa izstrādājumiem par preču izkraušanu, uzglabāšanu un nosūtīšanu.